ich-zapfe

Isbitmaskin, Ismaskin - Wessamat Combi-Line W 240 ECL - Høyvolums kommersiell maskin for terninger og knust is (240 kg/24 timer)


Artikkelnummer NEW-6843

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 182,697.57
NOK 146,158.05 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Isbitmaskin, Ismaskin - Wessamat Combi-Line W 240 ECL - Høyvolums kommersiell maskin for terninger og knust is (240 kg/24 timer)

Oppgrader din isproduksjon med Wessamat Combi-Line W 240 ECL ismaskin som tilbyr krystallklare isbiter med hule iskongler samt knust is på en luftkjølt maskin for forbedret energieffektivitet. Denne ismaskinen hjelper deg med å møte et bredt spekter av behov og er ideell for handelsvirksomheten som inkluderer hotell, restauranter, puber og isbarer.

Karakteristikkene inkluderer:

  • 240 kg/dag produksjon og en forsyning på 220 kg for å dekke behovene til selv de travleste virksomhetene
  • Kompakt design gjør det enkelt å plassere, slik at du kan finne den perfekte plassen for enheten
  • Frittstående installasjon sørger for at maskinen kan plasseres hvor som helst i lokalet for ekstra fleksibilitet
  • Dimensjoner H/B/D: 1 920/1 020/890 mm som gjør at den er lett å få plass til i de fleste kjøkkenområdene
  • Driftskostnadene er lave, da maskinen bruker kun 1,32 kW strøm, noe som vil hjelpe deg med å spare på dine forbrukskostnader
  • Leveringstid ca. 1-2 uker for rask installasjon og igangsetting av ismaskinen

Wessamat Combi-Line W 240 ECL er en energieffektiv ismaskin som hjelper deg med å spare penger og redusere miljøfotavtrykket. Den er laget av materialer av høy kvalitet som gjør at maskinen per definisjon er pålitelig og tåler lang tids bruk. Den robuste konstruksjonen gir også lang levetid med minimale vedlikeholdskrav. Dette gjør ismaskinen til en verdsatt investering for bedriftene, spesielt de som tilhører gjestfrihetsbransjen og som er avhengige av høykapasitetsproduksjon av is.

Med den kompakte designen og fleksible plasseringen, passer Wessamat Combi-Line W 240 ECL ismaskinen lett inn i kjøkkenet uten å ta altfor mye plass. Med dens stilige og moderne design vil denne ismaskinen garantert forbedre både utseendet og effektiviteten på virksomheten din. Med høykapasitetsproduksjon av is og luftkjølt knust is-produksjon tilbyr ismaskinen Wessamat Combi-Line W 240 ECL en kombinasjon av funksjonalitet og effektivitet, som gjør den til det ideelle valget for virksomheter som driver med salg av mat og drikke.

Derfor, hvis du trenger en høyvolums kommersiell ismaskin som er energieffektiv, pålitelig og bærekraftig, er Wessamat Combi-Line W 240 ECL ismaskinen det perfekte valget for din virksomhet.

Vare-ID 453880
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 240000 g
Netto vekt 240000 g
dimensjoner 1020×890×1920mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: